System.Threading.Tasks.Task`1[Microsoft.AspNetCore.Html.IHtmlContent]

کنترلر کردن مقدار true و false توسط ViewBag در View

02:34:00 PM - ۱۴۰۱/۰۶/۲۳


به این سوال امتیاز بدهید     0 تعداد بازدید این سوال : 240
3 نظر
hamid_b : شما دقیقا میخاید چیکار کنید ؟ میخواید یک رشته رو در یک ViewBag ذخیره کنید و در View نمایش بدید یا ازش استفاده کنید ؟
حذف امتیاز کاربر : 410   رتبه کاربر : 4     تاریخ ثبت : ۰۷:۰۰ ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
hastia : این درست شد لینک رو اشتباه چک می کردم باید این طوری چک میکرد. https://localhost:44385/active?EmailActiveCode=8e8d24e8635a4c229ae03dfcbbf919ac ولی فقط توی ویو نمایش صفخه خود کلمه sucess/error .. میافته اینو چطوور باید به صورت متن نشون بدیم
حذف امتیاز کاربر : 1   رتبه کاربر : 127     تاریخ ثبت : ۰۳:۰۸ ۱۴۰۱/۰۶/۲۵
hastia : چطور میشه جندین مقدار viewdata رو که حالا ممکنه success/not found/error باشه تو ویو نشون داد. در حالیکه هر کدوم با کلاس مختلف قراره نمایش داده بشند .مثلا موفق بود سبر نمایش بدهو خطا بود قرمز.. منظورم اینه توی ویوو هم باز باید if بگذاریم؟
حذف امتیاز کاربر : 1     رتبه کاربر : 127     تاریخ ثبت : ۱۴۰۱/۰۶/۲۶
ادامه نظرات ...
پاسخ دهنده : saedbfd 01:53:00 AM - ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
به این پاسخ امتیاز بدهید     0 نظر گزارش حذف ویرایش
2 نظر
hastia : سوالم اینه که با توجه به اینکه active code رو از ورودی میگیرم دایم موقع تریس null میاد داخل چرا؟و اینکه چون خروجی به صورت ActiveEmailResult.Error هست الان در ویو مقدارش چی میشه true, false نمیشه درسته ؟حالا اینو باید چطوری چک کرد در ویو؟
حذف امتیاز کاربر : 1   رتبه کاربر : 127     تاریخ ثبت : ۱۱:۱۵ ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
hastia : می خوام تست کنم از لینک localhost:44385/account/ActiveEmailAccount/ddd8915deba74659be3ca89fdc118f14 هر کاری میکنم کد ddd8915deba74659be3ca89fdc118f14 رو توی ورودی نمیگیره منظورم این بود که میکم نال وارد میشه
حذف امتیاز کاربر : 1   رتبه کاربر : 127     تاریخ ثبت : ۰۱:۴۴ ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
پاسخ دهنده : hamid_b 07:44:00 PM - ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
به این پاسخ امتیاز بدهید     0 نظر گزارش حذف ویرایش
2 نظر
hastia : کد ها رو اصلاح کردم و با viewdata حالا میخوام بفرستم . که فرستاده میشه به ویو. ویو هم چیزی نداره یه تک p هست که فعال و فعال نبودن کاربر رو نشون بده دیکه. مگه نباید همون رو بدم به ویو؟ مشکل اینه که هر برک ئوین می دارم همه اش active رو که یه استرینگ هست که همون activecode توی دیتا بیس هست و اصلا نمیگیردش وارد کنترلر نمیشه . اینو نمی دونم کجاش رو اشتباه نوشتم که هر کاری میکنم نمگیره
حذف امتیاز کاربر : 1   رتبه کاربر : 127     تاریخ ثبت : ۰۸:۲۰ ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
hastia : این ویو مدل من هست که در ورودی همین string به نام active رو قراره بکیره public class EmailActiveAccountViewModel { public string EmailActiveCode { get; set; } } public enum ActiveEmailResult { Success, NotActive, Error, }
حذف امتیاز کاربر : 1   رتبه کاربر : 127     تاریخ ثبت : ۰۹:۱۶ ۱۴۰۱/۰۶/۲۴
سوالات مشابه
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ - ساعت : 06:05:00 PM - بازدید : 78 - پاسخ : 2
تاریخ : 1398/07/04 - ساعت : 02:47:00 PM - بازدید : 3098 - پاسخ : 6
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۷/۰۵ - ساعت : 11:32:00 PM - بازدید : 40 - پاسخ : 0
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۳۰ - ساعت : 10:39:00 PM - بازدید : 126 - پاسخ : 1
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۲۵ - ساعت : 02:35:00 PM - بازدید : 102 - پاسخ : 1
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۲۱ - ساعت : 03:49:00 PM - بازدید : 150 - پاسخ : 1
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۰۷ - ساعت : 05:11:00 PM - بازدید : 162 - پاسخ : 0
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۲/۰۸ - ساعت : 09:00:00 AM - بازدید : 993 - پاسخ : 0
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۲۱ - ساعت : 12:51:00 PM - بازدید : 134 - پاسخ : 1
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۲۰ - ساعت : 05:09:00 PM - بازدید : 136 - پاسخ : 1
آخرین سوالات ارسالی
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۷/۰۴ - ساعت : 06:05:00 PM - بازدید : 78 - پاسخ : 2
تاریخ : 1398/07/04 - ساعت : 02:47:00 PM - بازدید : 3098 - پاسخ : 6
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۷/۰۵ - ساعت : 11:32:00 PM - بازدید : 40 - پاسخ : 0
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۳۰ - ساعت : 10:39:00 PM - بازدید : 126 - پاسخ : 1
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۲۵ - ساعت : 02:35:00 PM - بازدید : 102 - پاسخ : 1
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۲۳ - ساعت : 02:34:00 PM - بازدید : 241 - پاسخ : 2
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۲۱ - ساعت : 03:49:00 PM - بازدید : 150 - پاسخ : 1
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۶/۰۷ - ساعت : 05:11:00 PM - بازدید : 162 - پاسخ : 0
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۵/۲۲ - ساعت : 11:02:00 PM - بازدید : 285 - پاسخ : 0
تاریخ : ۱۴۰۱/۰۲/۰۸ - ساعت : 09:00:00 AM - بازدید : 993 - پاسخ : 0
پاسخ خود را ثبت نمایید ...
برای ارسال پاسخ لطفا وارد حساب کاربری خود شوید.   ورود به سایت